Blog navigation

Laatste berichten

Gepost in:"2020"

 • Alles voor je Netflix- of filmavond bij Joy & Co
  Alles voor je Netflix- of filmavond bij Joy & Co
  927 Bekeken Liked

  Januari, februari…wintermaanden. Saaie, lange, donkere winteravonden? Welnee! Ideaal om een gezellig avondje thuis te organiseren! Een spannende filmavond bijvoorbeeld. Met cola en popcorn in een popcornbakje. Joy & Co heeft alles voor een leuk filmfeestje. Popcornbakjes, slingers, papieren bekertjes met rietjes om de filmavond leuk aan te kleden.

  Lees meer
 • Ik heb je lief!
  Ik heb je lief!
  1005 Bekeken Liked

  14 Februari staat met rood gemarkeerd in mijn agenda: Valentijn! Ja, het is een hopeloos commercieel gebeuren maar ik zie er de romantiek wel van in. Eén dag per jaar om nog meer te denken aan de liefde, je geliefde en verliefd zijn. Dus bereid ik me voor op een romantische dag en avond. Hoeft niet per se alleen met mijn liefje te zijn, maar zoiets is ook prima om met andere bevriende stellen te vieren. Alles voor de liefde!

  Lees meer
 • Tips om een te gekke zomerse poolparty te organiseren
  Tips om een te gekke zomerse poolparty te organiseren
  417 Bekeken Liked

  Een te gekke zomerse poolparty is natuurlijk een must wanneer het zo lekker warm is en blijft. Een feestje bij het zwembad is leuk voor jong en oud, dus ook een leuk idee voor een kinderfeestje. Wij zetten een aantal tips voor je op een rijtje om een te gekke zomerse poolparty te organiseren. Dat beloofd een hoop spetterpret. Let the party begin!

  Lees meer
 • Trakteren in Sinterklaas-tijd
  Trakteren in Sinterklaas-tijd
  174 Bekeken Liked

  Sint en Piet zijn afgelopen zaterdag weer aangekomen. Een supergezellige, maar tegelijk ook een superspannende tijd. Ongeveer 3 weken is Sint in het land en het feest wordt afgesloten met pakjesavond op 5 december!

  Lees meer
Showing 1 to 4 of 4 (1 Page)