Houten lepels lichtblauw
  • Houten lepels lichtblauw

Houten lepels lichtblauw

€ 2,15
Inclusief belasting

Houten lepels lichtblauw

12 stuks

16 cm

Aantal

 

Aangesloten bij Webwinkel Keurmerk

 

Ma-vr voor 16:30 besteld, morgen in huis. Za-zo besteld, maandag in huis voor pakketten. Brievenbuspost op dinsdag in huis in NL en BE.

 

Veel betaalmogelijkheden, zonder extra kosten.

 

Geen verzendkosten vanaf € 50,-

Houten lepels blanco wanneer je geen speciale gelegenheid in je hoofd hebt maar je het toch graag een beetje feestelijk wilt en vooral gemakkelijk en anders. De houten lepels zijn trendy, zien er gezellig uit en zijn gemaakt van sterk berkenhout. Uiteraard zijn deze houten lepels maar voor één keer bedoeld.

De houten lepels blanco zijn leuk als je meerdere mensen hebt uitgenodigd voor een feestelijke gebeurtenis. Anders dan plastic en veel leuker en traditioneler. Denk aan zelfgemaakte soep die buiten wordt geserveerd of een winterse erwtensoep die met deze houten lepel wel héél erg nostalgisch wordt. Of voor een pastasalade tijdens een picknick.

Bijkomend voordeel: de houten lepels zijn 100% composteerbaar en passen dus prima tussen het groente- en tuinafval. Is je schuldgevoel over wegwerpproducten meteen verdwenen! De lepels van hout zijn licht maar toch sterk in het gebruik.

99012345834-40

Click here to leave a review