Blog navigation

Laatste berichten

Populaire posts

 • Popcornbakjes voor je feestje
  Popcornbakjes voor je feestje
  54 Bekeken

  Vrolijke popcornbakjes om een feestje, gezellig avondje of kinderpartijtje leuk aan te kleden. De popcornbakjes zijn in verschillende kleuren en dessins verkrijgbaar en maken er een vrolijke boel van. Leuk als traktatie, zo’n popcorn bakje, maar ook prima als blikvanger op een feestje.

  Read more
 • Valentijnsdag, de dag van de liefde
  Valentijnsdag, de dag van de liefde
  47 Bekeken

  Het is weer bijna zover! Valentijnsdag, 14 februari om precies te zijn, de dag van de liefde. Op deze dag mag je de liefde verklaren aan je geliefde of misschien wel geheime liefde. Koop een mooie Valentijnskaart, spreek een lief berichtje in via de telefoon of maak er een liefdevolle en gezellige avond van. Vier de liefde! ♥

  Read more
 • Pasen nog gezelliger met Joy & Co
  Pasen nog gezelliger met Joy & Co
  32 Bekeken

  Bijna Pasen! Dus snel wat ideeën opdoen bij Joy & Co waar je alles vindt om van Pasen een gezellig feestje te maken. Vooral de superleuke cupcaketoppers in de vorm van haasjes zijn voor deze gelegenheid een aanrader. Met Pasen bakt iedereen iets lekkers en deze haasjes maken van elk cakeje of gebakje een feestelijk paasgebakje.

  Read more
 • Vier Valentijnsdag met Joy & Co
  Vier Valentijnsdag met Joy & Co
  31 Bekeken

  Alles voor je Valentijn feestje vind je bij Joy & Co. Alles draait om hart en hartjes bij Joy & Co. Verras je lief met een liefdevol privéfeestje waarbij alles om de liefde draait. Romantische prints, lieve accessoires en alles voor een sfeervolle Valentijnsdag.

  Read more
 • Goed idee: Papieren bordjes en houten bestek met de BBQ!
  Goed idee: Papieren bordjes en houten bestek met de BBQ!
  30 Bekeken

  Barbecueën  is tegenwoordig een hele happening en dus een beregezellig feestje met vrienden en familie. Mits met lekkere gerechten en goed bereid vlees én met feestelijke accessoires om de feestvreugde nog groter te maken. Lekker eten en drinken is een feest!

  Read more
 • Alles voor je Netflix- of filmavond bij Joy & Co
  Alles voor je Netflix- of filmavond bij Joy & Co
  30 Bekeken

  Januari, februari…wintermaanden. Saaie, lange, donkere winteravonden? Welnee! Ideaal om een gezellig avondje thuis te organiseren! Een spannende filmavond bijvoorbeeld. Met cola en popcorn in een popcornbakje. Joy & Co heeft alles voor een leuk filmfeestje. Popcornbakjes, slingers, papieren bekertjes met rietjes om de filmavond leuk aan te kleden.

  Read more
 • Alles voor een piratenfeest bij Joy & co.
  Alles voor een piratenfeest bij Joy & co.
  26 Bekeken

  Een piratenfeest organiseer je met de originele piratendecoraties van Joy & Co. Super cool zo’n piratenfeestje en al helemaal als je alles in piratenstijl kunt aankleden. Trakteren, feesten en versieren; alles kan met een piratenfeest. Hele leuke ideeën waarmee je jouw spruit de mooiste verjaardag van zijn leven bezorgt.

  Read more
 • Halloween
  Halloween
  25 Bekeken

  Halloween is een uit Amerika afkomstig griezelfeest. De kinderen trekken langs de deuren en vragen 'trick or treat', waarmee ze aangeven dat ze snoepjes willen. Van oudsher komt dit feest uit Ierland. De Ieren liepen de avond voor Allerheiligen langs de deuren om voedsel te vragen voor het feestmaal op Allerheiligen (1 november). Degene die voedsel gaf zou voorspoed in het vooruitzicht krijgen.

  Read more
 • Vrolijke papieren rietjes en buigbare rietjes voor een feestje
  Vrolijke papieren rietjes en buigbare rietjes voor een feestje
  24 Bekeken

  Echt een feestelijk gezicht die gekleurde papieren rietjes in je drankje. Het mag maar zo’n klein detail lijken, maar de buigbare papieren rietjes hebben een groots effect op de feestvreugde. Je moet natuurlijk wel een beetje moeite doen om je feestje tot in de puntjes te verzorgen. Zo’n rietje past het best bij een spannend, exotisch drankje. Even rondneuzen voor een paar goede cocktails en je scoort zeker bij je gasten!

  Read more
 • Tips voor een heerlijke en gezellige winterbarbecue
  Tips voor een heerlijke en gezellige winterbarbecue
  22 Bekeken

  Iedereen is gek op barbecueën en zodra de eerste zonnestralen het toelaten, rennen we massaal richting supermarkt om de inkopen te doen voor de barbecue. Maar is het niet veel leuker om alvast in de winter het zomergevoel naar voren te halen en een winterbarbecue te organiseren? Frisse lucht doet goed, krijg je trek van en het is ook nog eens super gezellig! Dus hop hop... trek een lekkere warme jas aan en barbecueën maar! Tips voor een heerlijke en gezellige winterbarbecue.

  Read more
 • Baby op komst? Wees welkom kleintje!
  Baby op komst? Wees welkom kleintje!
  22 Bekeken

  Zwangere in de familie of vriendenkring? Leef je uit met een spetterende babyshower. Supergezellig om alvast te vieren dat er een kleintje op komst is. Onderling ervaringen uitwisselen en dé gelegenheid om de moeder to-be te verrassen. Of om gewoon een goede reden te hebben een gezellig feestje te organiseren. Bij Joy & Co vind je hele leuke spulletjes om helemaal in stijl een babyshower aan te kleden. Met een snufje fantasie en creativiteit wordt het een knal-babyfeest!

  Read more
 • Knallend examenfeestje
  Knallend examenfeestje
  22 Bekeken

  Mei is examentijd. Alle scholieren blokken zich scheel om dat felbegeerde diploma te halen. Nog even volhouden en de resultaten afwachten. Is het dan eindelijk allemaal gelukt, dan is het tijd om te ontspannen: examenfeestjes! Gezellige feestjes die tot in de kleine uurtjes doorgaan. Joy & Co zorgt ervoor dat het nóg gezelliger wordt!

  Read more
Showing 1 to 12 of 14 (2 Pages)